Zseniális Video Marketing tippek, amiről tudnia kell

A videók egy egyszerű módja annak, hogy kapcsolatba léphessenek az üzenettel. Ha készen áll arra, hogy elkezdje a videó marketinget, kövesse az ebben a részben található tippeket.

Nem lehet túl sok videó, amennyit csak tudsz. Mindig új videókat kell feltöltenie, hogy a nézők visszajönjenek és láthassák.

Nem feltétlenül kell sok pénzt költenie ahhoz, hogy kiváló minőségű videót készítsen. Nem szükséges professzionális felszerelés; csak tartsa a hangsúlyt és kiegyensúlyozott. Tényleg nem kell scriptet vagy tonna bizalmat írni. Csak tartsa a személyiségét elöl és beszéljen a kamerába. Előfordulhat, hogy nem is kell annyira. A videóban csak képeket vagy PowerPoint-ot használhat.

A videóelemzés rendkívül fontos. Meg fogod tudni, hogy kik nézik a videódat és honnan jönnek. Mindezeket az információkat előnyben részesítheti, hogy üzleti tevékenységét az új értékesítési pontokhoz vezesse.

Ne vegye le a vállán a videohirdetést. Nehéz kihívást találni új megközelítések és különböző ötletek kialakítására a következetes videó marketing kampány számára. A megbeszélések gyakran azért vannak, hogy a rést és a reklámot élvezetben tartsák.

Tudnia kell, hogy hogyan követheti nyomon a videódat a kívánt eredményekkel. Nem feltételezheti, hogy hány néző válaszol az ügyfeleire csak találgatással. Nézd meg a videóid által elért találatokat, mennyi videót nézett és nézett.

Ossza meg azt a videót, amennyit csak tud. Küldje el az e-mailt a családjához és barátaival. Tegyen közzé egy linket a blogjára. Küldjön e-mailt, amely tartalmazza az információkat a jelenlegi ügyfelek számára. Tegye közzé a webhelyeket vagy a szociális média oldalakat.

A rövid videók kedvezőbbek, mint a hosszabbak. A nézők figyelmét elveszíti a nézők. Öt perc is valószínűleg rendben van, de az öt percnél hosszabb idő túl sok. Tartsa rövidnek és egyszerűnek.

Ne készítsen olyan videókat, amelyek rejtett napirendjei lehetnek a videókhoz. Ha az Ön célja az értékesítés, akkor előbb érintse meg ezt a tényt. Hozzon létre jó kapcsolatokat ügyfeleivel megjegyzésekkel.

Hozzon létre ösztönzést, például egy e-könyvet vagy jelentést, és mondd el nekik, mit kapnak cserébe. Hihetőnek találják majd Önt, mert képesek lesznek olvasni a szavakat, amikor látványok vannak vele.

Az ügyfelek szívesen látják, hogy az üzlet hogyan működik, és úgy érzi, mintha bennfentesek lennének.

Miután befejezte a videót, kiváló erőforrás lesz a terméke vagy szolgáltatása iránt érdeklődők számára. Ösztönözze a nézőket, hogy ossza meg ezt a videót barátaikkal.

Az egyik alulhasznosított formában az emberek nem csinálnak videohirdetést, hogy podcastot készítsenek a legjobb videókból. Ez más marketingeszközt biztosít, és lehetővé teszi a legjobb interjúk vagy bemutató videók díját. Győződjön meg róla, hogy a díj alacsony, hogy az emberek úgy gondolják, hogy valami jó értéket kapnak.

Ha idegen nyelvű videókat készít, próbálkozzon fordító használatával.Nem támaszkodhat online fordítóra, ha termékeket szeretne eladni a más nemzetekben élő embereknek. próbálják eladni őket.

Most, hogy jobban ismeri a videó marketinget, elkezdheti a videók készítését. Ne csak használja ezeket a tippeket. Rengeteg információ áll rendelkezésre az Ön számára, hogy felfedezhesse a videó marketinget. Minél többet tudsz, annál jobb leszel.