Kocogás? Jóga? Tánc? Mit szeretne beépíteni a fitnesztervébe?

A fitnesz sok ember számára előnyös lehet. Függetlenül attól, hogy már rendelkezik saját fitnesz rutinjával, vagy éppen úgy döntött, hogy megfelelő lesz-e, néhány tanács segíthet abban, hogy még jobban kihozhassa fitnesz erőfeszítéseit. Az alábbiakban talál néhány hasznos tippet a fitneszről. Nézze meg, melyek a legmegfelelőbbek!

Ha jobban illeszkedik hozzá, keressen egy barátot, aki vállalja, hogy alaposabban formálódik veled. Ha valaki az ön oldalán van, akkor elszámoltatni kell a fitnesz céljainak teljesítéséért. Motiválhatja egymást, és együtt kipróbálhatja az új edzésórákat. Végül, egy barátja motiválhat téged, amikor elkezdesz lazítani.

Egy fitneszbarát keresése motiválhatja Önt a munka folytatására. Ha talál valakit, akivel dolgozik együtt, akkor felveheti valakit, akivel beszélgethet, társaloghat, és elszámoltathatóan viselheti magát. Nem valószínű, hogy kimarad az edzésről, ha állítólag ott találkozik valakivel.

Helyezze el az edzéseket. Nem kell egyszerre gyakorolnia, ha neked nehéz. Ha felosztja az edzéseit négy 15 perces darabra, a nap végén van egy órája. Időnként ez jobban működik azok számára, akik egy órát nem tudnak nyugodtan ülni és edzni.

Az erőn történő edzés során, a többi rész, amelyet a szett között vesz, meghatározza az izmok fejlődését. Ha izmokat akar építeni és terjedelmesnek lennie, akkor a szett közötti hosszabb pihenőidőnek hosszabbnak kell lennie. Ha kitartást akar építeni, és karcsúbb, formáltabb izmokat szeretne, akkor rövidebb legyen a pihenőideje.

A fitnesz nagyszerű módja annak, hogy megemlíti céljait barátai és családtagjai között. Néha másoknak csak egy kis darabokra van szükségük, hogy elinduljanak, és nagyszerű, hogy másokkal együtt követni tudja céljait. Sokkal valószínűbb, hogy sikerrel jár, ha mások ugyanazt a dolgot követik.

Egy jó tipp a fitnesz megszervezéséhez, ha minden este legalább nyolc órát alszol. Testünk hormonokat szabadít fel alvás közben, és ha rövidre csökkenti az alvását, akkor nem kap teljes hasznot. Nyolc vagy több órányi alvásnak elegendőnek kell lennie.

Kövesse nyomon a dolgát, amit csinált, és mi működik érted. Értékelje meg, milyen gyakorlatokat élvezte, és melyek unatkoztak. A fitnesz terv soha nem lehet álló. Változtassa meg a dolgokat és változtasson olyan dolgokat, amelyek nem működnek az Ön számára. A kőbe épített fitnesz terv olyan fitnesz terv, amelyet abbahagy.

A cukor iránti vágy kielégítése érdekében ezt az edzés után azonnal meg kell tennie. Az edzés után azonnal enni kell fehérjét és húsz gramm cukrot. A fehérjét a cukor segíti az izmokban. Rendben, ha az edzés utáni snackekkel szódapopot fogyasztanak, csak a nap hátralevő részére korlátozzák a cukorbevitelt.

A jó fitnesz rutin az adott felhasználó számára szabott. Ne félj beállítania saját fitnesz erőfeszítéseit az Ön számára megfelelő rutin kialakítása érdekében. A fenti ötletek segíthetnek Önnek egy olyan fitnesz rutin kialakításában, amely minimális erőfeszítéssel maximális eredményt nyújt.