Egészséges fogak és gumik: hogyan kell őket ápolni

Az emberek észreveszik a fogait bármi más előtt. Ezért fontos, hogy a fogait nagyon jó állapotban tartsa. Ez a cikk néhány tippet ad a fogápolásra, amely a mosolyát a legjobban fog megjelenni.

Győződjön meg róla, hogy naponta kétszer fogat fogat. Ez nem csak jó ötlet; ez a legjobb gyakorlat. A fogak csiszolásának része kell legyen a mindennapos rutinnak, hogy nem kell még gondolkodnia. Tekintse meg a fogselyemezést is, ha ezt az időt használja.

Goose Down Comforter,babyshop Bittelitenbabyrom.no, Chiptuning Budapest, ameamed, kipufogó és nyári gumi, verblender

Goose Down Comforter,babyshop Bittelitenbabyrom.no, Chiptuning Budapest, ameamed, kipufogó és nyári gumi, verblender

goose down comforter babyshop Bittelitenbabyrom.no chiptuning bmw chiptuning ameamed chiptuning budapesten Bitteliten Babyrom verblender um alteziegelverblender.at kipufogó és nyári gumi az alkatreszokosan.hu oldalon audi chiptuningGoose Down Comforter,babyshop Bittelitenbabyrom.no, Chiptuning Budapest, ameamed, kipufogó és nyári gumi, verblender

Lehet, hogy vásárolni kell, hogy megfizethető fogorvoshoz jusson. Ha nem vagyunk biztosak, lehet, hogy mélyen diszkontált fogorvosi ellátást kapunk a fogorvosoktól a képzésben. Ne nyomja meg a fogászati ​​higiéniát, és győződjön meg róla, hogy félévente egyszer eljut a fogorvosához.

Vegyél egy jó minőségű fogkefét, és gyakran cserélje rendszeresen. Az ideális fogkefe legyen puha sörték. Próbáljon havonta egyszer cserélni a fogkefét, hogy elkerülje a baktériumok felépítését.

Próbálja fogmosás után röviddel étkezés után, miután befejezte az étkezést. Az ecset után fél órával történő megkenés segít a lepedék károsodásának csökkentésében. Ez hosszú távon segít fogszuvasodásban.

Próbálj meg menni fogorvosodhoz félévente. Rendszeres fogorvosi látogatások sok nehézséggel észlelhetők a fogakkal kapcsolatos problémákkal. A fogorvos rendszeres megjelenése hatékony módja annak, hogy elkerüljék az ínybetegség, az ínygyulladás és a fogszuvasodás kialakulását.

Kövesse a terméken feltüntetett utasításokat a fogmosás előtt. A puha felhalmozódás kék vagy rózsaszínűen kiemelhető. Csak olyan típusú termékeket használjon, ha elegendő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy megszabaduljon a nyomoktól. Ez nem valami, amit használni szeretne, ha el kell mennie.

Úgy tűnik, hogy felhalmozódott a tartered a fogakon, könnyen kifejlessze a fogkőzetet? Ha ez a probléma az Ön számára, jó szájvízre és fogkrémre van szüksége. Rendszeresen látogassa meg a fogorvosát, hogy távolítsa el a fogkőt.

Hagyja, hogy a gyerekek rágcsáljanak a fogkefére.

A fogait legalább két percig meg kell kefélni. Ne ejtsen keményen, vagy károsíthatja a fogakat. Tudja, hogy puhaabb sörtéket kell kapnia, ha az ínyed fáj.

Szeretne megszorítani a nyelvét? Szeretne átgondolni, hogy a szóbeli piercingek is chip fogakat, és hogy hajlamosak a fertőzésekre. Ha ezt nem kapja meg azonnal, a nyelv egy részét el kell távolítani.

Ügyeljen arra, hogy a fogkefét rendszeresen cserélje ki. A fogkefét legalább három-négy hónapra cserélje ki. Nem kap jó eredményt egy régi fogkefével. Győződjön meg róla, hogy rendszeresen cseréli a fogkefét a jó fogászati ​​egészség érdekében.

Az első benyomások fontosak, és a fogai tartós benyomást keltenek. Ügyeljen arra, hogy a lehető legjobb benyomást keltsen a jobb benyomásért. Végezze el az ebben a cikkben ismertetett tippeket, és a fogai hamarosan a legjobban néz ki, amit valaha néztek!