Értékelhetetlen tanácsok mindenkinek, aki iphone javításra szorul

Semmi sem rosszabb, mint az az érzés, amit vezet. Ez a fajta helyzet veszélyes, és most nagyon sok pénz. Hogyan találsz egy jó szerelőt? Használja a tippeket a megfelelő szerelő megtalálásához.

Ügyeljen arra, hogy ne hagyja figyelmen kívül a radiátort. Hagyja, hogy az autó pár percig futjon, de csak elég hosszú ahhoz, hogy a folyadék keringjen. Soha ne nyissa ki a futó autó radiátort. Ellenőrizze a hűtőfolyadékot egy mérőpálcával, és ne felejtse el mindig keverni a hűtőfolyadékot vízzel, mielőtt a radiátorba helyezné.

Jegyezze fel az összes javítást, amelyet az autóján rögzített vagy karbantartott. Ha a későbbiekben problémái vannak a gépjárművel, a szerelő láthatja, hogy milyen történeti dokumentáció készült a már elvégzett dolgokról.

 

Nézze meg az online véleményeket az Ön területén található testboltokról. Ez lehetővé teszi, hogy tudd, mit gondol a nyilvánosság, hogyan érezte magát más ügyfelek. Ez az információ felhasználható egy iphone javítóműhely megtalálására, amely kényelmes.

Tesztelje ki autóját, mielőtt kifizeti az iphone javítóműhelyet.

A tartalék gumiabroncs és a dugó értékes tárgyak a csomagtartóban. Sok újabb autónak van ilyenje. Nem kell valahol megragadnod, hogy nem tudod, és kénytelenek vagyunk pénzt költeni egy vontatásra. Gyorsabb és könnyebb lesz, ha önállóan csinálod.

Szereljen össze egy DIY iphone javító szerszámkészletet, és helyezze be az autójába. Autójához felszerelésre volt szükség a gumiabroncs cseréjéhez és egyéb szükséges elemekhez. Szüksége van egy csavarkulcsra és egy jackre, ha még nem rendelkezik velük.

Ha egy kis problémát észlel a gépkocsijában, akkor ki kell vennie őket. A látszólag kicsi probléma jelentős lehet, ha nem ellenőrzik.

A garancia valóban hasznos, ha a drága alkatrészeket rögzítjük. Kérje meg a szerelőt a jótállásáról az Ön által megrendelt alkatrészek tekintetében.

Lehetséges, hogy visszahívási probléma merült fel, ha több ember ugyanazt a problémát jelzi. A gyártó díjmentesen kijavíthatja autóját.

Az írásbeli dokumentáció hasznos lehet a jövőben.

Mindig figyelj arra a hangra, amit vezetsz. A zaj mindent jelenthet a probléma azonosításakor, ha tudja, mit kell hallgatni.

Ne tegyen rendszeres vizet a szélvédő törlőtartályának rekeszébe. A víz tisztíthatja a szélvédőt, de mivel a rendszer ezt a speciális folyadékot igényli, de ez a rekesz csak egy speciális folyadékot tartalmaz. Ellenőrizze rendszeresen, hogy szükség van-e a rekeszre. Ne tegye vízbe, ha a tartály üres.

Az iphone javítási becslésekkel kapcsolatban le kell írnia az egyes komponensek költségeit. Ez lehetővé teszi, hogy az idézetek összehasonlítása a legjobb. A tényleges alkatrészek költségének szorosnak kell lennie, így valóban összehasonlítja a szolgáltatás költségeit.

Az első akadály, amivel át kell jutnod az iphone javításnál, a szerelő. Nem akarsz dolgozni egy leendő szerelővel, aki árnyékos. Vigyázz a mechanikusokra, akik nem tudnak szemkontaktust hozni, nem válaszolnak a kérdésekre, és figyelmen kívül hagyják a kérdéseidet.

A megfelelő szerelő megtalálása harc lehet. A témával kapcsolatos ismeretek megismerése sokkal könnyebb. A felső kezed van, ha tudod, mit kell keresni. A következő alkalommal, amikor a gépkocsi lejátszódik, tartsa be ezt a tanácsot az elme előtt.