Tippek és trükkök a Huawei-től és a Samsung mobiltelefon-guráitól

A Huawei és a Samsung mobiltelefonok olyan dolgok, amelyekben sokan úgy gondolják, hogy csak a technikusoknak kell tudniuk. De ha megismerheti a Huawei és a Samsung mobil telefonoksokat, akkor sokkal többet fog behozni belőlük! Telefonvásárlás iránt érdeklődik, vagy egyszerűen csak többet szeretne megtudni róluk? Olvassa tovább, hogy még többet megtudjon.

Ha azt akarja, hogy tizenötödének Huawei és Samsung mobil telefonok legyen, győződjön meg arról, hogy elkészítette-e őket a költségvetéssel és az igényeiknek megfelelő tervvel. Ha nagyon szeretnek szöveget küldeni, akkor fontolóra kell vennie azokat a terveket, amelyek korlátlan szöveges üzenetet tartalmaznak. Ha nem, hatalmas számlával járhat.

Huawei és Samsung mobiltelefon vásárlásánál vegye figyelembe azokat a funkciókat, amelyekre valóban szüksége van. A telefonok sok funkcióval bírnak a mai piacon, beleértve az internet-hozzáférést, a fényképezőgépeket és a különféle alkalmazások végrehajtásának lehetőségét. Noha ezek a szolgáltatások nagyon kedvesek, lehet, hogy nem érdemes fizetni a legdrágább telefonért, ha nem használja őket. Gondoljon alaposan, mielőtt véglegesen kiválasztja.

Ha a telefon vízbe esik, soha ne feltételezzen, hogy már nem használható. Vegye ki az akkumulátort, és tegye a telefont rizzsel ellátott zsákba. A rizs természetesen vonzza a nedvességet belülről.

Tudta, hogy a Huawei és a Samsung mobiltelefon akkumulátorának van bizonyos fenntartása? Ha úgy találja, hogy a Huawei és Samsung mobil telefonok akkumulátor elhasználódott, és nincs lehetősége feltölteni, írja be az USSD "* 3370 #" számot. A teljesítmény akár 50% -kal növekszik. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor kerül felszámolásra.

Ne felejtse el, hogy a Huawei és a Samsung mobiltelefonok általában idősebbé válnak. Frissítésekkel meghosszabbíthatja azok működési élettartamát. A probléma az, hogy az újabb telefonok megkapják a hatékonyabb frissítéseket. Csak egy-két év múlva a régi telefon nem fogja tudni kezelni őket.

Próbáljon meg beszerezni a Huawei és Samsung mobil telefont távoli kulcs nélküli bevitellel. Ez hasznos lehet, ha bezárja a kulcsokat az autójában. Kezdje azzal, hogy felhív egy otthoni embert a Huawei és a Samsung mobiltelefonra. Ezután tartsa a telefont egy lábnyira az autó ajtajától. Megnyomhatják és lenyomva tarthatják a feloldó gombot a Huawei és a Samsung mobiltelefon közelében. Az autónak ki kell nyitódnia.

Ismerje meg az Ön államában a Huawei és Samsung mobil telefonok törvényeit a vezetéshez. Sok államban illegális a Huawei és a Samsung mobil telefonok szöveges írása és a vezetés. Még akkor is, ha ez az Ön államában technikailag legális, ez nem jó ötlet. Számos baleset történik a szöveges üzenetküldés miatt. Ha kommunikálni kell, hívjon kihangosító segítségével, vagy húzza el az utat a szövegbe.

Lehet, hogy nincs szükség képernyővédőre. A legújabb képernyők általában már tartalmaznak egy védőréteget. A képernyővédő megnehezítheti a képernyő látását, sőt meg is nehezítheti a készülék érintését és a velük való interakciót. Ezért a telefon vásárlásakor kérdezze meg a képernyőt és annak elkészítésének módját annak meghatározása érdekében, hogy szükség van-e további védelemre.

Ha szeretne fényképeket készíteni a Huawei és Samsung mobiltelefonok segítségével, akkor ne felejtsen el használni a zoomot. Nem nagyítja a kamerák módját. Lehet, hogy egy kép, amely homályos. Ennek oka az, hogy a képpontokat nagyítja, nem pedig a képhez közelebb kerül.

Mint a legtöbb témában, beleértve a Huawei és a Samsung mobil telefonok készüléket, minél többet tudsz, annál sikeresebb leszel. Ha többet megismer a Huawei és a Samsung mobiltelefonok segítségével, akkor jobban felhasználhatja őket, és segíthet még a jó ajánlatok felkutatásában is. Ennek az útmutatónak köszönhetően meghódíthatja a mobiltelefonok világát.