Manapság gyakorlatilag bármit vásárolhat online

Sokan ilyen vagy olyan okból egyszerűen nem szeretnek vásárolni. Lehetséges, hogy nem szeretik a tömeget, vagy nem szeretnek autózni és parkolóhelyet keresni. Ha vásárolnia kell, és nem szeret bevásárlóközpontokba járni, megteheti online, és gyakran megspórolhat magának egy kis pénzt.

Az online vásárlás során ügyeljen arra, hogy az online áruház biztonságos fizetést biztosítson. Ez segít megvédeni személyes adatait a lopástól. A webhely titkosításának biztosításához keressen fel webböngészője URL mezőjében. A webhely biztonságos, ha a webhely https-sel kezdődik. Ez a biztonságos hiperátviteli protokoll rövidítése.

Mielőtt megrendelne tőlük terméket, tájékozódjon részletesebben az Önt érdeklő webáruházban. Ha egy üzlet nem nyújt minőségi szolgáltatásokat vagy termékeket, több mint valószínű, hogy negatív véleményeket fog találni más webhelyeken. A legjobb, ha ragaszkodunk a kiváló hírnévvel rendelkező online áruházakhoz.

Ha úgy gondolja, hogy a jövőben sok online vásárlást fog végrehajtani, fontolja meg egy külön hitelkártya igénylését, amelyet csak ezekhez a tranzakciókhoz használ. Könnyebb nyomon követni az összes tranzakciót, ha csak ezek szerepelnek a kártya tranzakciós nyilvántartásában. Ezenkívül nem kell attól tartania, hogy saját tőkéje veszélybe kerül, még ideiglenesen sem, ha csalás áldozatává válik.

Amikor webáruházból rendel terméket, ügyeljen arra, hogy az oldal URL-je HTTPS helyett HTTPS-sel kezdődik. Ez annak a jele, hogy az oldal biztonságos, és gond nélkül elküldheti fizetési adatait. Ha nem veszi észre ezt a HTTPS-t, menjen át egy másik boltba.

Az online vásárlás során a legjobb és legbiztonságosabb fizetési mód a hitelkártya. Ha megtörténik a szerencsétlenség, és valaki kézhez kapja személyes adatait, Önt a The Fair Credit Billing Act védi. Ez azt jelenti, hogy a kártyáján lévő jogosulatlan terhelések ellen fizetés nélkül küzdhet, amikor vizsgálat folyik.

Az online vásárlás során mindig a lehető legjobb ajánlatot szeretné megtalálni. Ennek nagyszerű módja a kuponok vagy promóciós kódok keresése. Ezeket a kódokat különböző webhelyeken találhatja meg. Kijelentkezéskor keressen helyet a promóciós kódok csatlakoztatásához. Ezzel egy kis pénzt takaríthat meg.

Kerülje személyes vagy üzleti e-mail címének használatát, amikor online vásárol. Sokszor kapsz egy csomó kéretlen e-mailt a vásárlás után. Ha kifejezetten a vásárlási oldalakhoz állít be egy e-mailt, akkor ez megakadályozza, hogy ezek a kéretlen levelek összekeveredjenek az összes jogos e-mailjével.

Ügyeljen arra, hogy minden vásárolni kívánt jó kuponkódot találjon. Sok webhely használható kódokat biztosít számos vásárlási webhelyhez. Ha nehézségei vannak a felhasználható kupon megtalálásával, egyszerűen keresse meg azt a webhelyet, amelyen vásárolni szeretne, és írja be utána a „kupon kódot”. Lehetséges, hogy ehelyett találhat egy üzletet.

Ha feliratkozik egy online kiskereskedő hírlevelére, vagy csatlakozik a közösségi médián keresztül, akkor gyakran kap kuponkódot. Ugyanezt a jutalmat is megkaphatod, ha lájkolod az oldalukat a Facebookon.

Noha az Amazon 29,99 dollárt számíthat fel egy termékért, ez nem jelenti azt, hogy az eBay-t kell választania, ha az elem 9,99 dollárért szerepel a listán. Miért? Minden a szállítási költségeken múlik! Az Amazon ingyenes Super Saver szállítást kínálhat, ami azt jelenti, hogy csak 29,99 dollárt kell fizetnie, és egy centtel sem többet. Az eBay-eladók általában díjat számítanak fel a szállításért, és ez ott drágíthatja a terméket. Az árak összehasonlításakor mindig vegye figyelembe a szállítási költségeket.

Amint most láthatja, az online vásárlás kényelmes otthonából egyszerű és kényelmes. Többé nem kell a nagy bevásárlóközpontokba mennie, hogy megtalálja, amire szüksége van. Csak lépjen online, hogy megtalálja, amit keres, és élvezze a gyakran elérhető megtakarításokat.